18!!!

Tänkte börja detta intressanta inlägg med att tacka för alla gratulationer och hela torsdan! Hade en kanonfödelsedag som började med frukost och paket på sängen med david ♥ Senare drog jag iväg till skolan där jag bla fick skämmas när sara klämt ur sig "asså linnea, martina fyller ju 18 idag så vi måste ju sjunga!". tack sara, mkt trevligt och akward var det! haha nae men ni är bäst tjejer och devet ni!

Efter skolan blev de mys med mammpapp, syster m.barn och bror med familj och davve såklart! Mamma bjöd på två superpajer och sen avslutades allt med mer paket och schwarzwaldtårta götttt! till råga på allt så firade ju jag och david ett halvår i onsdags, sjukt fort går det! När jag kom hem från skolan så överraskade david mig med champange och gomiddag♥

Nu sitter jag i lägenheten helt färdig trots att jag börjar 12.10. så går det när man måste till läkaren halv 9 på morgonen.. fick lite bad news men det löser sig nog.

nu ska jag göra lite mat

det e en vanlig dag

Måste börja inlägget med att säga att vi har världens bästa schema! sovmorgon till 12.10 måndagar och sovmorgon till 11.45 på tisdagar! Senaste dagen är 15.35 och vi slutar kring 1 på fredagar!! Kanske överlever jag vårterminen iallafall.

Nu sitter jag och försöker komma igång med skolarbeten men det går inge vidare, masterchef lockar mer.
btw imorgon har jag och davvan 6 månader, i övermorgon fyller jag 18(!!!) och på fredag blir det utgång! Till råga på allt så har vi lyckats få tag i en lägenhet i stan och vi flyttar in den 1 mars! Kunde inte vara så mycket gladare just nu!


(jusstja jag snabbtatatuerade mig igår, finva?!??)

 


world, hold on


David Ahlström ♥

Rolig dag.
Ligger i sängen där jag legat i princip hela tiden från klockan 06.40 då jag vaknade. Fick ett ryck för någon timme sen och städade lägenheten men annars så har jag bara vilat och lyckats förstöra davids trådlösa internet.. Jag är sjuk som jag vet inte vad och det enda jag vill göra just nu är nått! är ganska uttråkad, ska trycka i mig lite aladdin och sen ta tag i disken.

och sen till annat,
anledningen till att jag inte svarat på den anonyma kommentaren jag fick för någon vecka sen är för att jag helt enkelt inte orkar med sådana idiotiska kommentarer.. Jag vet att ni själva inte kopplar ihop kärlek med hur många bilder man lägger ut på personen på sin blogg? knasigt isf.

Jag älskar david ahlström(ni får hela namnet) och det finns ingen anledning i hela den här världen att jag skulle skämmas för honom eller inte stå för vårt förhållande. Bara för att man inte har lagt till sin partner som "i relation med varanda" på facebook så betyder inte det att man inte älskar personen eller inte står för sitt förhållande? Anledningen till att jag inte lägger ut en massa bilder på honom och skriver i varje inlägg om hur otroligt kära vi är i varandra(säger inte att det är fel!) är för att jag själv, eller för att vi, inte vill koppla ihop vårt förhållande med internet och hela skellefteå just för att alla i skellefteå är så otroligt beroende i att veta allt som sker i allas liv. Men, som svar på din/er fråga; Jag står till 100% för vårt förhållande och jag skulle kunna ställa mig med en microfon på torget och ropa ut det.

Sen bara för att liva upp det här inlägget lite och för att göra alla lite gladare så !

i all sin glans ♥ haha

RSS 2.0